Vatra u Lisinskom

Počeli su u jednoj virovitičkoj garaži, a u 17 godina karijere posjetili su gotovo sve klubove, trgove i dvorane u zemlji. Imaju sedam studijskih albuma i pjesme koje su postale općepoznati hitovi. Megahit Tango s aktualnog albuma Zmajevi na vjetru čak je šest mjeseci bio najemitiranija pjesma u radijskom eteru prošle godine. Dobitnici su nekoliko Porina, a na svojim policama prašinu brišu i s ostalih nagrada struke i medija.
U listopadu 2015. održali su koncert karijere u zagrebačkom Domu sportova na kojem su snimili i videospot za aktualni singl Igle. Vatra je jedan od najboljih koncertnih bendova na sceni koji svakim nastupom osvaja publiku. Ovaj su put odlučili izaći iz svoje sigurne zone i publici predstaviti nešto sasvim drukčije!

Iako zvuči gotovo nevjerojatno, grupa Vatra dosad nije održala cjelovečernji akustični koncert.

No, upravo to se dogodilo 21. i 22. listopada u Kazalištu Virovitica kada je Vatra održala dva akustična koncerta i oduševila publiku. Ta dva koncerta bila su na neki način uvertira u ono što slijedi, veliki akustični koncert koji će se dogoditi 29. listopada u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Novi aranžmani, zanimljivi i neočekivani gosti i potpuno akustična Vatra – nešto je što će publika u Lisinskom prvi put imati prilike čuti!

(www.lisinski.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content