FOTO: Radionica na temu razvoja poduzetništva u gradu Slatini

Gradska razvojna agencija Slatine GRAS organizirala je radionicu na temu „Plan razvoja poduzetništva u gradu Slatini“. Na početku radionice zainteresirane poduzetnike, većinom iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, pozdravio je gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš.

– Vama jer poznato da smo mi u ovoj godini raspravili i donijelu Strategiju razvoja Slatine i susjednih općina kroz LAG Marinianis odredivši ciljeve među kojima je najvažniji određivanje uvjeta za razvoj gospodarstva. Drugi cilj je poticanje ruralnog razvoja, a treći poboljšanje uvjeta života u Slatini. – rekao je, između ostalog, gradonačelnik Roštaš.

Više o temi radionice govorila je ravnateljica GRAS-a Danijela Maravić posebno istaknuvši:

– Želja nam je izraditi konkretne mjere koje bismo radili iduće godine, a koje bi nama bile smjernice za rad u idućem periodu kako bismo pomagali vama koji ste već razvili svoje poslovanje. Isto tako, mi smo dio svoje aktivnosti usmjerili prema novim poduzetnicima koji su zainteresirani za stalno zapošljavanje te smo provodeći javnu anketu došli do niza korisnih saznanja rezultat kojih je i ova radionica . – kazala je Danijela Maravić.

Opširnije u Virovitičkom listu…

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content