FOTO: Učenici OŠ Ivan Goran Kovačić Zdenci te PŠ iz Velikog Rastovca i Crnca posjetili Virovitičko-podravsku županiju

Učenici 3. razreda matične Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Zdenci te područnih škola iz Velikog Rastovca i Crnca, posjetili su u četvrtak, 24. studenog, u sklopu terenske nastave, Virovitičko-podravsku županiju.

Učenike je u ime Županije pozdravila i dobrodošlicu im poželjela obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak. Pročelnica Ureda župana Jasna Abramović putem prezentacije upoznala ih je s karakteristikama i znamenitostima Virovitičko-podravske županije. Tom prigodom učenici su imali priliku pogledati i dva promotivno turistička filma, „5 for life“ i „Okusi Podravine i Slavonije“. Učenica Tamara Petrlić pripremila je i pročitala prigodan sastavak, a imali su i poklon koji su uručili obnašateljici dužnosti župana Sanji Bošnjak.

U sklopu terenske nastave djeca su, zajedno sa svojim učiteljicama, posjetila i Župnu crkvu sv. Roka, Gradsku knjižnicu i čitaonicu Virovitica, tvrtku TVIN u Virovitici te Zavičajni muzej Slatina.

(www.vpz.hr)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12478″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]