Gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš ugostio „Mladost“ i „Osmijeh“

Budući članovi Društva Naša djeca Slatina okupljeni u dječjim forumima slatinskih osnovnih škola, susreli su se s gradonačelnikom Ivanom Roštašom kako bi ga ukratko upoznali s svojim aktivnostima izraživši pri tom molbu za pomoć pri realizaciji nekih planova. Govorilo se o pomoći onima kojima je najpotrebnije preko nabave školskih udžbenika pa do izgradnje potrebnog gradskog bazena. Kako funkcionira Grad i što su prioriteti u budućnosti , objasnio je mladim sugrađanima njihov gradonačelnik Ivan Roštaš.

S učenicima Dječjeg foruma Mladost iz Osnovne škole Josipa Kozarca bila je voditeljica Brankica Safin, kao i Ksenija Vujanović-Juras, ravnateljica. Dječji forum Osmijeh iz Osnovne škole Eugena Kumičića vodi Elvira Vujčić, a Božica Majhen bila je na ovom susretu u dvostrukoj ulozi – kao ravnateljica Škole i kao zamjenica predsjednice Društva Naša djeca Slatina.

Učenica Lana Brdarić poklonila je gradonačelniku Ivanu Roštašu, kao uspomenu na današnji susret, sliku s kojom je osvojila treće mjesto na regionalnom natjecanju.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content