Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Rengel

Novoizgrađeni obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Rengel nalazi se u Milanovcu, u ulici 30.svibnja 2, odvojak broj 1, u blizini crkve.

U mirnom i ugodnom okruženju nude vam smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa balkonom i prekrasnim pogledom.

Kompletna medicinska skrb 24 sata dnevno zdravstveno obrazovanog osoblja te individualan pristup svakom korisniku prema njegovim željama i potrebama.

Cijene usluga formiraju se u direktnom kontaktu nakon spoznaje o zdravstvenom stanju potencijalnog korisnika. Raspon cijena je po kategorijama ovisno o pokretljivosti, samostalnosti i izvršavanju svojih osobnih potreba.

_mg_0460Ovisno o zdravstvenom stanju korisnika smještaj je organiziran u medicinskim ili običnim krevetima, a za najteže bolesnike koriste antidekubitusne madrace.

Nadzor liječnika opće prakse uz angažiranje fizioterapeuta po odobrenju liječnika. Redovno se prate sve vitalne funkcije: krvni tlak, nivo šećera u krvi, prati se unos lijekova, a po potrebi se rade i laboratorijske pretrage.

Domaća hrana,ugodan obiteljski ambijent i sve potrebne dodatne usluge koje vam osiguravaju omogućiti će vam da sebi ili svojim najmlijima osigurate mirne i ispunjene umirovljeničke dane.

Predbilježbe za smještaj su u tijeku a sve informacije možete dobiti na broj telefona 033/492-853 ili na web stranici www.dom-rengel.com  (www.icv.hr; promo)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content