Područni ured HZZ-a u Virovitici posjetit će predstavnici brojnih hotela

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica, kao i svake godine tako i ove, posreduje pri zapošljavanju sezonskih radnika u ugostiteljstvu i turizmu na Jadranu, a u sezoni u 2016. godini na Jadranu se sa područja Virovitičko-podravske županije zaposlila 771 osoba. Od toga veliki broj pronašao je posao u hotelskim kućama koje su posjetile HZZ Područni ured Virovitica.

– I ovu godinu na obostrano zadovoljstvo nastavlja se suradnja između Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda i hotelskih kuća koje su u potrazi za radnom snagom., a za sezonu 2017. traže se zanimanja: konobar, pomoćni konobar, kuhar, pomoćni kuhar, kuhinjski radnik, slastičar, sobarica i pizza majstor, rekla nam je v.d. Predstojnica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Virovitica Lahorka Weiss;
Ove godine naš ured posjetiti će 24. studenog Hotelska kuća “Hoteli Živogošće” d.d. iz Živogošća i “Hoteli Koločep” Donje Čelo iz Dubrovnika, a dan poslije doći će predstavnici Solaris d.d. iz Šibenika. Isti mjesec 28. ovdje će biti predstavnici Hotela Punat , Krk (grupacija Falkensteiner Hotels & Residences d.d. , a 1. prosinca imati ćemo priliku upoznati Kempinski Hotel Adriatic , Savudrija Skiper Operacije d.o.o. Savudrija. Upoznavanje s predstavnicima hotelskih kuća završit ćemo 2. prosinca sa posjetom predstavnika Sunčanog Hvara d.d., Hvar. I ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane za zapošljavanje u sezoni na moru da dođu na predstavljanje hotela i intervju za posao.- rekla nam je v.d. Predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Virovitica Lahorka Weiss.

(www.icv.hr, bs; foto: business.croatia.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content