Posjeta turističke grupe Szentlorinca Virovitičko-podravskoj županiji

U subotu 26. studenog, turistička grupa iz Szentlorinca u Mađarskoj u kojoj su bili dužnosnici grada i predstavnici Udruga, posjetila je Virovitičko-podravsku županiju, u organizaciji dr. Mark Gervary, predsjednika Zaklade za poduzetništvo županije Baranja iz Mađarske, te u suradnji sa Odsjekom za turizam HGK – Županijske komore Virovitica.
Posjetili su: crkvu „Svetog Roka“ i Samostanski muzej, gdje ih je dočekao Fra Davor Holi, nakon čega su obišli znamenitosti grada Virovitice.

U Lozanu s posjetili tvrtku Dam gdje im je u ime općine Špišić Bukovica uputio pozdravne riječi dobrodošlice Tomislav Obrovac, pročelnik.

U tvrtki Dam Lozan Marijan Mareković, vlasnik i direktor tvrtke sa suradnicima, ih je upoznao s tehnološkim procesom i pakazao pogone za preradu kamilice.
U Pitomači pozdravne riječi dobrodošlice uputio je Željko Grgačić, načelnik općine Pitomača, sa suradnicima.

Posjeta je završila obilaskom Križnice i Dravske iže, na izuzetno zadovoljstvo članova turističke grupe.

Cilj ove posjete je poticanje i jačanje međusobnih dobrosusjedskih prijateljskih odnosa i suradnje.

(SMLI)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12511″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]