Posjetite Festival čokolade u Opatiji i “Noćni Advent” u Zagrebu s Niba toursom

Polasci iz Virovitice, Pitomače, Đurđevca, Koprivnice, Daruvara.

Ugodna vožnja autobusom turističke klase do Opatije. Dolaskom u Opatiju slijedi šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije- šetalište slavnih – Lungomare – crkva sv. Jakova – umjetnički paviljon Juraj Šporer – hotel Kvarner – Vila Angiolina. Ostatak dana predviđen je za uživanje u čokoladnim delicijama i mirisu mora. Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. Polazak iz Opatije za Zagreb predviđen je u 16:00 sati.

Dolaskom u Zagreb, slijedi obilazak lokacija gdje se tradicionalna manifestacija Adventa održava. Na ulicama oko glavnog zagrebačkog trga održava se tradicionalni Božićni sajam, a na otvorenoj pozornici prigodni koncerti. Prigodne božićne poklone, licitare, medenjake, šarene ukrase, božićni nakit, suvenire, nude obrtnici, likovni umjetnici i proizvođači tradicionalnih hrvatskih proizvoda. Događanja na Zrinjevcu uključuju božićne pjesme, valcer, suvenire, tradicionalna jela, kuhano vino. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete, onako s nogu, uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima: krpicama sa zeljem, jabukama u šlafroku ili zapečenim štruklama te se zagrijati toplom čokoladom ili kuhanim vinom. Tomislavov trg rezerviran je za uživanje u najpopularnijoj zagrebačkoj zimskoj atrakciji- Ledenom parku (klizalištu). Planirani polazak iz Zagreba predviđen je u 23:00 sati.

Cijena aranžmana na bazi 40 putnika iznosi: 240,00 kn
Cijena aranžmana na bazi 30 putnika iznosi: 265,00 kn
Cijena aranžmana na bazi 40 putnika sa polaskom iz Daruvara iznosi: 210,00 kn
Cijena aranžmana na bazi 30 putnika sa polaskom iz Daruvara iznosi: 250,00 kn

Agencija zadržava pravo povećanja cijene u slučaju manjeg broja putnika. Za putovanje vrijedi Ugovor i Opći uvjeti putovanja NIBA TOURS d.o.o.

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz autobusom turističke klase
licencirani turistički pratitelj/vodič na putovanju
sve razglede prema programu
osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
jamčevno osiguranje
troškove organizacije i prodaje, PDV

UPISI TRAJU DO 25.11.2016.  (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content