“Prosinac u gradu” do 1. siječnja 2017.

Kolegij virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina s ciljem proširenja turističke ponude donio je Odluku kojom će se za trajanja manifestacije “Prosinac u gradu” do 1. siječnja 2017. godine odobriti sve ugostiteljske, trgovačke, kulturne, zabavne i sportske aktivnosti na području Grada Virovitice.

Za trajanja manifestacije, u predblagdansko vrijeme očekuje se i donošenje Odluke o produženju radnog vriemena ugostiteljskim i trgovačkim objektima.

Članovi Kolegija donijeli su i Odluku o prihvaćanju Aneksa Kolektivnog ugovora za djelatnike predškolskog odgoja i obrazovanja, kulture i JVP Virovitice u 2017. godini. Naime, u proračunu Grada Virovitice za 2017. godinu nisu osigurana sredstva za ispalatu regresa za godišnji odmor, dara za djecu, božićnice i jubilarne nagrade s čim su se usaglasili i djelatnici predškolskog odgoja i obrazovanja prihvaćanjem Aneks Kolektivnog ugovora i prošle 2016. godine, tako da će im donijetom Odlukom osnovica za izračun plaća ostati u utvrđenom iznosu za 2016. godinu.

(www.icv.hr, zc; foto: Robert Cenger)

kolegij-2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content