“Slatki” putuju po potvrdu naslova, Slatina u Valpovu,TVIN dočekuje Podravku, Pitomača Vukovar

Tvin Virovitica dočekuje Podravku Lino, a Pitomača Vukovar

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene u 9.kolu rukometašice Tvin Virovitice na svom terenu dočekuju Podravku Lino. U subotu 26.studenog, u 19 sati igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. Podravka Lino jak je suparnik i ukoliko domaće igračice žele pozitivan rezultat morat će se maksimalno boriti. Ulaz na utakmicu je slobodan.
Vodeća Pitomača ugošćuje drugopasirani Vukovar. Prema svemu Pitomačanke su favoritkinjr u tom susretu. Utakmica se igra u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u subotu 26.studenog u 19.30 sati.

Viro Virovitica odlazi u Županju potvrditi jesenski naslov

U subotu 26.studenog u osmom kolu 2.lige istok vodeća momčad lige rukometaši Viro Virovitice gostuju u Županji. Nakon pobjede nad direktnim konkurentom za prvo mjesto Brodom, sada bodove treba donjeti iz udaljene Županje. Trener Damir Vašarević treba motivirati svoje momke da ponove igru od prošle subote, čime bi se dodatno učvrstili na vodećoj poziciji. Prema dosadašnjim rezultatima virovitički rukometapi su favoriti u toj utakmici. Utakmica se igra u 19 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Ivana Kozarca u Županji.
Rukometaši Slatine gostuju kod Valpovke. Utakmica se igra u sportskoj dvorani u Valpovu u nedjelju 27.studenog u 18 sati.

Rukometaši Orahovice ugošćuju Davor, a rukometašice Mikleuša Ivankovo

U 9. kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u nedjelju 27.studenog u 17 sati u sportskoj dvorani u Orahovici dočekuju rukometaše Davora.
U ženskoj konkurenciji igra se osmo kolo. Rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 26.studenog u 17 sati igraju sa posljednjeplsiranim Ivankovom, što je nova prilika za osvajanje bodova

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice gostuju u Sisku

U nedjelju 27.studenog igra se treeći krug 1. Liga za mlađe kadetkinje. Mlade rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Sisku. U tamošnjoj sportskoj dvorani Brezovica u 11 sati igraju sa Siskom, a u 13 sa Vukovarom.

Mlađi Kadeti Viro Virovitice u Koprivnici

U subotu 26.studenog se igra 6.krug 1. mlađe kadetske lige u muškoj konkurenciji. Rukometaši Viro Virovitice u sportskoj dvorani gimnazije Fran Galović u Koprivnici igraju u 14 sati sa Koprivnicom, a u 17 sati sa Ludbregom.

Dječaci B igraju u Čakovcu

U subotu 26. studenog igra se šesti krug 1. Lige dječaka B. Rukometaši Viro Virovitice gostuju u sportskoj dvorani Druge osnovne škole u Čakovcu. U 10 sati igraju sa Prelogom, a u 11 sa Čakovcem.

Turnir u mini rukometu za djevojčice u Virovitici

U nedjelju 27.studenog u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igra se turnir u mini rukometu za djevojčice B. U konkurenciji pet ekipa nastupaju Tvin Virovitica i Slatina. Turnir se igra od 14 sati. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content