Znatno povećanje proračuna za mlade u 2017. godini, pokrenuta Facebook stranica “Klub mladih Virovitica”

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin u srijedu 16. listopada je u prostorijama Grada Virovitice održao sastanak s članovima Gradskog savjeta mladih grada Virovitice.

Razmatrao se je i prijedlog Proračuna Grada Virovitice za 2017. godinu u dijelu koji se odnosi na mlade pri čemu je gradonačelnik Ivica Kirin naznačio znatno povećanje sredstava za sport za mlade kao i projekte koje se odnose na igrališta za djecu te osiguravanje sredstava za izradu projekata koji će znatno unaprijediti društveni život u gradu.

Predsjednik Gradskog savjeta mladih Borna Đurđević istaknuo je zadovoljstvo što su u Proračun uvršteni prijedlozi Gradskog savjet mladih te najavio i nove projekte koji će sigurno razveseliti mlade.

Predsjednik Gradskog savjeta mladih Borna Đurđević tom je prigodom naveo aktivnosti kojima će Savjet zaključiti ovu godinu. Tako će se u četvrtak u 19 sati održati tradicionalno paljenje svijeća u Vukovarskoj ulici u sjećanje na žrtve grada heroja, bit će organizirana sjednica svih općinskih i gradskih savjeta mladih s područja županije s ciljem razmjene iskustava, a u planu je i jedno edukativno predavanje.

Osim toga, Savjet će sudjelovati u suorganizaciji manifestacije “Prosinac u gradu”, provest će tradicionalnu humanitarnu akciju darivanja obitelji slabijeg imovinskog stanja te sudjelovati na nacionalnoj konferenciji Savjeta mladih Republike Hrvatske koja će se održati u Karlovcu. (www.virovitica.hr; www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content