7. Božićno rokanje: Gužva u 16-ercu, Šank i Milost ”razvalili” Blues

Udruga Pauk i ove je godine mladim ljubiteljima rocka, punka i alternative uopće, priredila sjajnu i ludu večer. 7. po redu Božićno rokanje bilo je najjače do sada, Orahovački club Blues bio je prepun, sjajni izvođači osječka Gužva u 16-ercu, zagrebački Šank i Milist iz Đurđenovca doslovno su ”razvalili” Blues:

– Hvala svima na velikoj posjeti i ful rasprodanom Bluesu . Uistinu ne znam da li je ikad na koncertu bilo toliko ljudi. Bilo je ovo definitivno najbolje ”Rokanje’ do sada. Također, veliko hvala glavnim akterima večeri, bendovima Gužvi u 16-ercu , Šanku i Milosti koji su odradili vrhunski posao. Kao i uvijek glavni cilj bio mladima željnim dobre alternativne glazbe uljepšati blagdane i evo ova posjet je dokaz da mladi to uistinu žele i da smo uspjeli. Iz Zagreba su naši prijatelji čak organizirali autobus za sve koji su htjeli doći, još jednom hvala svima– rekao je predsjednik PAUK-a Mirko Kufner.

2612rokanje3 Custom

I izvođači su b ili oduševljeni atmosferom:

– Bilo je ludo, odlična atmosfera. Hvala Orahovica, uvijek ste drago domaćini. – rekao je kratko Muto iz Gužve. Na sceni su započeli dobro poznatom pjesmom “Slavuj”, a potom je bilo vidljivo koliko ih publika voli kada su zasvirali “Stare stvari”, “Vani je sivo”, te u duhu nadolazećih blagdana “Dijeta”. Osječka petorka je svoje vjerne fanove nekoliko sati prije same svirke darovala novom pjesmom “Slabo do umjereno normalno” te spotom čime najavljuju svoj četvrti studijski album koji prema Mutinim riječima treba javnosti u cijelosti biti dostupan u proljeće iduće godine. Zagrebački Šank s nekoliko poznatih stvari kao što je ”Grad je naš” na kraju je dodatno zapalio već uzavrelu atmosferu. Uvodni dio odlično je odradio band Milost iz Đurđenovca čiji gitarist Roberto Fadljević, u bandu poznatiji kao Beto, je već jako dobro upoznao Orahovicu obzirom da studira u novom hrvatskom sveučilišnom gradu:

– Tu su sam već skoro domaći. Božićno rokanje je bilo ludo, evo mi smo uz niz svojih stvari predstavili i novu pjesmu ”Let”. Publika je bila vrhunska i nadam se da se i njima svidjela naša svirka. – zaključio je Beto. Pohvale Paukovcima prštale su na sve strane, još jedna sjajna organizacija koncerta ekipe mladih ljudi koja svaki novim događajem pokazuje kako je ova udruga među najboljim stvarima koje su se Orahovici dogodile u posljednjih nekoliko godina. (www.icv.hr; vg)

2612rokanje1 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content