Božićni program „Molitva malom Isusu“ u Novoj Bukovici

Ispunjeni božićnim duhom i radošću darivanja učenici i učitelji OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica i ove su godine održali priredbu u Domu kulture u Novoj Bukovici.

Na samom ulazu u Dom izloženi su uradci Učeničke zadruge „Bukvica“ – prigodni ukrasi, kolači i rukotvorine koje su učenici i njihovi roditelji iz područne i matične škole izrađivali na božićnim radionicama.

Cjelokupni božićni program pod nazivom „Molitva malom Isusu“ bio je bogato ispunjen brojnim recitacijama, pjesmama, igrokazima i plesom. Svaka je točka bila posebna, a uz lijepo uređenu pozornicu, napravljene su i jaslice za malenoga Isusa kojemu su djeca nosila svjetlo svojih srdaca.

Nastupili su svi učenici razredne nastave matične i Područne škole iz Miljevaca, vjeronaučna skupina, pjevački zbor i tamburaški orkestar, dramske skupine, a najviše su simpatija osvojili upravo oni najmlađi – polaznici predškole.

Mnogobrojna publika svaki nastup bogato je nagradila pljeskom!

Svim žiteljima Virovitičko-podravske županije učenici i djelatnici OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica žele sretan Božić i novu 2017. godinu!

(www.icv.hr, lž; Foto: L. Žubrinić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content