Božićni program „Molitva malom Isusu“ u Novoj Bukovici

Ispunjeni božićnim duhom i radošću darivanja učenici i učitelji OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica i ove su godine održali priredbu u Domu kulture u Novoj Bukovici.

Na samom ulazu u Dom izloženi su uradci Učeničke zadruge „Bukvica“ – prigodni ukrasi, kolači i rukotvorine koje su učenici i njihovi roditelji iz područne i matične škole izrađivali na božićnim radionicama.

Cjelokupni božićni program pod nazivom „Molitva malom Isusu“ bio je bogato ispunjen brojnim recitacijama, pjesmama, igrokazima i plesom. Svaka je točka bila posebna, a uz lijepo uređenu pozornicu, napravljene su i jaslice za malenoga Isusa kojemu su djeca nosila svjetlo svojih srdaca.

Nastupili su svi učenici razredne nastave matične i Područne škole iz Miljevaca, vjeronaučna skupina, pjevački zbor i tamburaški orkestar, dramske skupine, a najviše su simpatija osvojili upravo oni najmlađi – polaznici predškole.

Mnogobrojna publika svaki nastup bogato je nagradila pljeskom!

Svim žiteljima Virovitičko-podravske županije učenici i djelatnici OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica žele sretan Božić i novu 2017. godinu!

(www.icv.hr, lž; Foto: L. Žubrinić)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12685″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]