Božićni sajam u Špišić Bukovci u subotu, 17. prosinca

U subotu, 17. prosinca, u središtu Špišić Bukovice, u organizaciji Općine Špišić Bukovica, Mjesnog odbora, općinskog Savjeta mladih, Župe sv. Ivana Krstitelja te LAG-a Virovitica, održat će se Božićni sajam. Svečano otvorenje sajam je predviđeno u 10 sati, a organizatori su uz sajam pripremili i niz popratnih događanja.

Udruga mladih „Krijes“ priprema tako za najmlađe besplatnu kazališnu predstavu „Tajni život miševa“, u izvođenju dramske skupine Kazališta Virovitica. Predstava će početi u 10, 30 sati. Od 11 do 13 sati u Društvenom domu će se održati radionica izrade božićnih ukrasa, dok je od 13 do 14 sati na rasporedu slikanje s Djedom Božićnjakom i kićenje božićnog drvca. Od 14 do 15 sati LAG Virovitički prsten održat će predavanje na teme „Mogućnost financiranja projekata putem LAG-a“ te „Uloga LAG-a u provedbi Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Program će završiti Božićnim koncertom KUD-a „Podravka“ Koprivnica (tamburaški orkestar i ženski vokalni sastav). Koncert će se održati u Crkvi sv. Ivana Krstitelja s početkom u 19 sati.

(www.icv.hr, mb)

bukovica bozicni sajam 2016

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content