Damir Barić povukao kandidaturu za gradonačelnika Virovitice

Damir Barić, predsjednik SDP-a Virovitica povukao je kandidaturu za gradonačelnika grada Virovitice istaknutu od strane SDP-a za predstojeće lokalne izbore u 2017. godini.

Donosimo dopis:

Ovom objavom informiram zainteresiranu javnost grada Virovitice o mojoj spriječenosti u daljnjem obavljanju obveza i dužnosti predsjednika Gradske organizacije SDP Virovitica.

Razlozi za ovako teške odluke su izričito osobne prirode i vezani za moje zdravstveno stanje, te nemaju vezu sa mojim dosadašnjim aktivnostima u stranci.

Mojom posebnom odlukom sve ovlasti predsjednika prenesene su na potpredsjednika stranke, a službenu funkciju predsjednika obnašat ću do trenutka dok radna tijela gradske organizacije ne ustroje aktivnosti u novim uvjetima.

SDP Hrvatske trenutno se nalazi u stranačkom postizbornom ciklusu. Odabirom novoga vodstva stvorit će se uvjeti na državnoj, županijskoj i gradskoj razini za novi uspon i još bolju prepoznatljivost na političkoj sceni. Građani će ove napore prepoznati i pozdraviti. Stoga će novi kandidat SDP-a za gradonačelnika grada Virovitice imati veliku priliku za pobjedu na izborima za bolju, europsku budućnost našega grada. (www.icv.hr; Damir Barić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content