Dan otvorenih vrata COOR-a Virovitica ispunjen dječjim veseljem i smijehom

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom održan je Dan otvorenih vrata Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica. Program je započeo s radionicama na kojima su sudjelovala djeca iz Centra, vrtića i škola koja su Centar ispunila veseljem i smijehom.

Nakon toga, u hodnicima Centra upriličeno je otvaranje izložbe pod nazivom „Prijateljstvo je ljubav“ te je tom prigodom sve goste pozdravila i novoizabrana ravnateljica Margarita Kovačević. Potom je uslijedio i kratki program bogat pjesmom, recitacijama i igrokazima koji su pripremili učenici s njihovim učiteljicama te je u Centeru, u kojemu su jučer vrata bila otvorena za sve posjetitelje, nastavljeno druženje i radionice.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Željka Đaković)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12521″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]