FOTO: Advent u Vukosavljevici

Na inicijativu Mjesnog odbora Vukosavljevica i Udruge „Radost“ na čelu s Romanom Dokić-Jarnjak, realizirana je ideja o Adventu u Vukosavljevici. Tako su u subotu, 10. prosinca, vukosavljevačke udruge i mještani udružili snage i dočarali blagdanski ugođaj u naselju. Uz pomoć dizalica postavljene su lampice na Društveni, kao i Vatrogasni dom te su okićene i ukrasne agacije koje se nalaze ispred oba doma. Također, ukrašeni su i kipovi sv. Ivana i Majke Marije. Najviše zanimanja izazvalo je kićenje jelke od 15 metara ispred Društvenog doma. Dio ukrasa za jelku darovali su mještani, dok je dio izradila Područna škola Vukosavljevica i Udruga „Radost“.

Prisutni su imali priliku zagrijati se uz paprikaš i kuhano vino.
U akciji su sudjelovali, uz Mjesni odbor i Udrugu „Radost“, i ostale vukosavljevačke udruge i pojedinci: Udruga sport za sve „Mladost“, vukosavljevačka Područna škola, DVD Vukosavljevica, NK Mladost, Udruga potrošača vode, DVD Špišić Bukovica, Dominik Komar i Zdravko Pokupić.

Predsjednik Mjesnog odbora Zlatko Maraković zahvalio se svim udrugama i mještanima koji su se odazvali akciji ukrašavanja naselja naglasivši kako se nada da će se ova tradicija nastaviti i u budućnosti.

(www.icv.hr, MO Vukosavljevica, R. Dokić-Jarnjak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content