FOTO: Humanitarni koncert Marije Husar i gostiju za obitelj Car iz Velike Črešnjevice

Marija Husar i gosti održali su u Pitomači humanitarni koncert pod nazivom PLESNI BOŽIĆ. Solistica Marija Husar koncert je održala u pratnji svog glazbenog sastava, a uz njih su nastupile i sestre Palić. Solistički i u međusobnoj pratnji u prepunoj dvorani Doma kulture otpjevale su splet tradicionalnih i obrađenih božićnih pjesama. Našle su se tako na repertoaru melodije “Srce predajem ti” “Naš bog je velik”, “Reci da me voliš” i još mnogo toga. Božićna radost u Domu kulture potrajala je puna dva sata.

Na kraju ove glazbene božićne čarolije, Marija Husar zahvalila je na pozivu Družbi braće Hrvatskog zmaja i Rajku Stilinoviću. Prihod od koncerta namijenjen je šesteročlanoj obitelji Car iz Velike Črešnjevice koja ima teško bolesnu djevojčicu i živi u vrlo lošim uvjetima.
Koncert je održan u organizaciji Centra za kulturu “Drago Britvić” te pod pokroviteljstvom Općine Pitomača.

(www.icv.hr, bm, foto: Barica Mihoković, Darko Begović)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12704″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]