FOTO: Svečana sjednica HGK ŽK Virovitica – Hrvatski duhani i Herbarium dobitnici “Kristalne kune”, Degal Tehnika, Brana i Agroduhan dobitnici “Zlatne kune”

Predstavnici tvrtki Degal Tehnika i Brana iz Virovitice te Agroduhan iz Slatine danas su u prostorijama HGK – Županijske komore Virovitica na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća primili priznanje “Zlatna kuna”.

Nagradu Kristalna kuna za tri godine uzastopno dobivanje nagrade “Zlatna kuna”, te za nominiranje za tu nagradu i u 2015. godini dobile su tvrtke Herbarium iz Pitomače te Hrvatski duhani Virovitica.

Priznanja su uručili predsjednik Županijske komore Ivan Slamić i potpredsjednik HGK za poljoprivredu šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić. Ovo iznimno priznanje dodjeljuje se najuspješnijim hrvatskim tvrtkama za poslovanje u protekloj godini, a uz priznanja predstavljena je i 20. publikacija Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2015. godini.

Opširnije u idućem broju Virovitičkog lista. (www.icv.hr; bs; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12568″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]