FOTO: Vrijedna donacija Njemačko-hrvatske zajednice Karlsruhe Društvu multiple skleroze VPŽ i Općoj bolnici Virovitica

U Viroviticu je danas stigla vrijedna donacija Njemačko-hrvatske zajednice Karlsruhe, udruge s bogatim iskustvom u humanitarnom radu. Riječ je o ortopedskim pomagalima namijenjenim Društvu multiple skleroze Virovitičko-podravske županije za koja je prostor osigurao Grad Virovitica, a bit će podijeljena najpotrebitijima te o krevetima i noćnim ormarićima za Opću bolnicu Virovitica.

_mg_4425Na toj vrijednoj donaciji prilikom preuzimanja opreme zahvalili su predsjednik Društva multipleskleroze Saša Grahovac, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Virovitice Alen Bjelica te ravnateljica Opće bolnice Virovitica Mirjana Peček. Ravnateljica je tom prilikom istaknula kako se u virovitičkoj bolnici ne liječe samo pacijenti s područja naše županije nego i iz okolnih mjesta te da je ova donacija itekako dobrodošla jer bez opreme nema adekvatnog liječenja.

Organizatori ove hvalevrijedne akcije su bračni par Antun i Ljiljana Kralj, a donacije iz Karlsruhea su u našu županiju stizale već u više navrata.

Opširnije pročitajte u idućem broju Virovitičkog lista. (www.icv.hr; mb; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content