FOTOGALERIJA: Više od 100 djece na turniru „Sveti Nikola, Slaven Belupo prvi, Virovitica I četvrta

Više od stotinu djece nastupilo je na drugom po redu malonogometnom turniru „Sveti Nikola“, koji organizira Nogometni klub Virovitica za uzrast U-8 u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“. Prvo mjesto osvojio je Slaven Belupo iz Koprivnice koji je u finalu pobijedio Osijek sa 2:0, dok je treće mjesto pripalo Otvorenoj školi Dinama iz Zagreba pobjedivši Viroviticu I sa 4:3. Još su nastupili Virovitica II, Szentlorinc iz Mađarske i Slatina.
Za najboljeg igrača proglašen je Matej Gagulić iz Osijeka, najboljeg strijelca Jan Šijak iz Slaven Belupa, dok je najbolji vratar turnira gabrijel Podhraški, također iz Slave Belupa.
Pehare i medalje najboljima uručio je gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin.
Pokrovitelji turnira koji je odigran u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić bili su Grad Virovitica, te Sportska zajednica grada Virovitice i Turistička zajednica grada Virovitice. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić i Matija Rođak)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12535″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]