Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin dobitnik Zahvalnice Zaklade policijske solidarnosti

Svečanim koncertom u Policijskoj akademiji obilježena je deseta obljetnica Zaklade policijske solidarnosti. Upravitelj Zaklade Želimir Radmilović pozdravio je sve nazočne, a osnivačima Zaklade uručio Zahvalnice te im zahvalio na doprinosu u radu Zaklade.

Jedan od dobitnika Zahvalnice Zaklade policijske solidarnosti je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin. Uz njega, Zahvalnice su dobili i Marijan Benko, Dubravko Novak, Darko Car, Stipo Rimac, Vlado Vlahović, Josip Ćelić, Marko Srdarević, Tihomir Kralj Dražen Vitez, Zdravko Modrušan, Tomislav Buterin i Zoran Babić. U ime svih zaslužnih nekoliko riječi zahvale uputio je i prvi upravitelj Zaklade Dubravko Novak.

Nakon dodjele Zahvalnica uslijedio je glazbeni dio svečanosti u kojem su nastupili, pod vodstvom profesorice Nevenke Pavleković i autorice svečanosti, Zbor Policijske akademije sa solistima Natalijom Jovan i Damirom Vunukom te Tamburaški orkestar i Vokalni ansambl MUP-a sa solistima Borisom Novakom i Marijanom Ričkovićem. Stihove je govorio Domagoj Brkljačić.  Pri kraju svečanosti upravitelj Zaklade Policijske solidarnosti i načelnik Policijske akademije Želimir Radmilović zahvalio je svim izvođačima na umjetničkom doprinosu svečanosti. 

(www.mup.hr; foto: Matija R.)