Humanitarni koncerti u Pitomači: Marija Husar, Antonija Šola i mnogi drugi pjevat će u adventskoj čaroliji

U okviru manifestacije “Čarolija adventa u Pitomači” održat će se čak dva humanitarna koncerta. U utorak, 27. prosinca, na rasporedu je “Plesni Božić” – koncert Marije Husar i gostiju. Koncert će se održati u pitomačkom Domu kulture u 19 sati. Cijena ulaznice je 15 kuna, a sve je organizirano u suradnji Centra za kulturu “Drago Britvić”, Općine Pitomača, kao i braniteljskih udruga. Koncert je organiziran s ciljem da se pomogne šesteročlanoj obitelji Car iz Velike Črešnjevice koja ima teško bolesnu djevojčiću i živi u vrlo lošim uvjetima.

Dan nakon, u srijedu, 28. prosinca, održat će se još jedan humanitarni koncert i to za SOS dječje selo Hrvatska, odnosno za djecu bez roditeljske skrbi. Ulaznica će također biti 15 kuna, a nastupit će Antonija Šola, Doris Pinčić, Dražen Žanko, The Fusion, Tomislav Tišljar, Antonija Domšić te brojni drugi. Koncert će početi u 18 sati.

(icv.hr, epodravina.hr; foto: pitomaca.hr)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12695″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]