LIJEPE NA VININ NAČIN Vječni upitnik – fiksatori

Puno puta sam planirala pisati o ovoj temi, no uvijek je bilo nešto važnije u tom trenutku. Ali, sada ću napokon iznijeti svoje mišljenje o fiksatorima šminke.
Često, jako često dobivam upite stavljam li fiksator, koji je najbolji itd. Fiksator je, za one koji ne znaju, tekućina u spreju koja se nanosi na kraju na kompletno našminkano lice. Njegova uloga je da pod broj 1 produži trajanje make upa i sve to lijepo stopi i fiksira, što i sam njegov naziv govori. Iz iskustva mogu reći: JOŠ SE NISAM SUSRELA S FIKSATOROM KOJI JE ODGOVARAO TOM OPISU. Zapravo je najvažnija kvaliteta šminke koju koristimo, ona “dirigira” njeno trajanje. Ako nemamo dobre proizvode, neće nam ni fiksator pomoći. Osobno koristim fix pudere u prahu ili kamenu za bolje fiksiranje šminke i mat izgled kože.
Uistinu sam probala različite marke fiksatora, no učinak je uvijek bio isti, fiksirala sam lice sprejem ili ga izostavila. Naravno da puno ovisi od kože do kože, masno lice neće isto reagirati kao suha koža ili obrnuto. Svakako probajte koristiti/izostaviti fiksator i uočite razliku (ako je ima). Svako iskustvo dobro dođe.
Ukratko i otvoreno izjasnila sam se na dosadašnje upite. Uh, koje olakšanje! Još jedan bitan detalj: FIKSATORE najviše trebamo ljeti na +30 stupnjeva tako da sada ne možete biti objektivne po pitanju fiksiranja. No, probajteee!
P.S. Sljedeći broj obavezno čitati jer slijedi NOVOGODIŠNJI MAKE UP.
Pozdrav, šminkericeee moje!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content