Nogometni savez VPŽ održao godišnju sjednicu Skupštine

U prostorijama Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije održana je sjednica Skupštine saveza na kojoj su usvojeni plan rada i financijski plan za 2017. godinu. U 2017. godini intenzivnije će se raditi s mlađim uzrasnim kategorijama, te organizirati Nacionalni razvojni kampovi, a radit će se i na stručno-selektivnom programu. Nastavit će se s osposobljavanjem nogometnih djelatnika za obavljanje poslova delegata, te će se organizirati tečaji za izobrazbu trenera i sudaca.
Predsjednik Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije i dopredsjednik HNS-a Đuro Bukvić istaknuo je kako će savez svim klubovima na području županije podijeliti po tri lopte. također je ponovio, da će se i ubuduće provoditi nulta tolerancija na nasilje na nogometnim igralištima. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12570″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]