Općina Pitomača rekordna po broju stipendista

Općina Pitomača ove je godine bespovratno stipendirala 103 studenta s novčanim iznosom od 700 kuna mjesečno, što ovu vrijednu općinu u Virovitičko-podravskoj županiji svrstava u sam vrh po broju stipendista u Hrvatskoj.

Razlog tomu je, kako je prilikom podjele stipendija istaknuo načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, prvenstveno pomoć studentima u njihovom školovanju, ali isto tako i razmišljanje o budućnosti ove općine s visoko kvalitetnim kadrovima svih profila. To je, rekao je Grgačić, najbolji put napretku i modernom razvoju kako općina, tako i gradova, a na taj način i cijele Hrvatske.

(www.icv.hr, bs; foto: Bruno Sokele)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12531″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]