Otkrij svoje talente: Sedam škola s područja VPŽ predstavile zanimanja za koja obrazuju te posebnosti rada

U Strukovnoj školi Virovitica je, uz podršku Virovitičko-podravske županije te u suradnji sa svim srednjim školama s područja županije koje obrazuju za strukovna zanimanja,
obilježen Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Tom prilikom u holu škole predstavljena su sva zanimanja te posebnosti rada pojedinih škola kao nositelja strukovnog obrazovanja naše županije.

Na ovom mini sajmu bilo je sedam škola s područja naše županije. To su srednja škola “Stjepan Ivšić” Orahovica, Stjepana Sulimanca Pitomača, dvije iz Slatine: Industrijsko-obrtnička škola te SŠ Marka Marulića i tri iz Virovitice: Tehnička škola, Industrijko-obrtnička i Strukovna škola. – kazala je ravnateljica Strukovne škole Virovitica Pavica Biondić Ivanković.

IMG 4456

Mali sajam zanimanja obišle su i obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Emina Kovač, pročelnica županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Vesna Šerepac, kao i ravnatelji škola. Uz predstavljanje organizirana su i druga događanja namijenjena zainteresiranoj javnosti. Cilj je bio staviti naglasak na važnost strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za napredne vještine te kvalitetna radna mjesta učiniti što privlačnijima.

Opširnije u Virovitičkom listu…

(www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content