Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetio Virovitičko-podravsku županiju

U okviru obilaska hrvatskih županija, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković posjetio je Virovitičko-podravsku županiju gdje se sastao s obnašateljicom dužnosti župana Sanjom Bošnjak i njenim suradnicima te gradonačelnikom Virovitice Ivicom Kirinom i njegovim suradnicima. Tom se prigodom predsjednik Vlade RH Andrej Plenković osobno upoznao s ključnim prioritetima rada na županijskoj i gradskoj razini, te iskazao zadovoljstvo cjelokupnim razvojem grada i županije, a kao prioritet razvoja istakao je izgradnju brze ceste koja bi donijela bolju povezanost županije sa Zagrebom i ostalim dijelovima Hrvatske što je ujedno i preduvjet kvalitetnog gospodarskog razvoja.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković tom prigodom upoznao je nazočne među kojima su bili i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, državni tajnik Tomislav Boban te saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković sa smjernicama rada Vlade RH.

Na kraju posjeta Andrej Plenković se sastao sa svojim stranačkim kolegama Županijskog odbora HDZ-a te im dao potporu za pripreme za izazove koji stranku očekuju u idućem razdoblju. (www.icv.hr; bs)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content