Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetio Virovitičko-podravsku županiju

U okviru obilaska hrvatskih županija, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković posjetio je Virovitičko-podravsku županiju gdje se sastao s obnašateljicom dužnosti župana Sanjom Bošnjak i njenim suradnicima te gradonačelnikom Virovitice Ivicom Kirinom i njegovim suradnicima. Tom se prigodom predsjednik Vlade RH Andrej Plenković osobno upoznao s ključnim prioritetima rada na županijskoj i gradskoj razini, te iskazao zadovoljstvo cjelokupnim razvojem grada i županije, a kao prioritet razvoja istakao je izgradnju brze ceste koja bi donijela bolju povezanost županije sa Zagrebom i ostalim dijelovima Hrvatske što je ujedno i preduvjet kvalitetnog gospodarskog razvoja.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković tom prigodom upoznao je nazočne među kojima su bili i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, državni tajnik Tomislav Boban te saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković sa smjernicama rada Vlade RH.

Na kraju posjeta Andrej Plenković se sastao sa svojim stranačkim kolegama Županijskog odbora HDZ-a te im dao potporu za pripreme za izazove koji stranku očekuju u idućem razdoblju. (www.icv.hr; bs)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12621″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]