Sudjelovanjem na dva međunarodna turnira završila još jedna uspješna natjecateljska sezona KRG “Pirueta”

Virovitičke Piruete sudjelovale su na dva međunarodna turnira. Na 11. Međunarodnom Christmas cupu u Zagrebu u B programu sudjelovale su Esther Pavičić, 2010. godište, u kategoriji bez rekvizita te je osvojila 4. mjesto, a Nela Pleša, 2009. godište, u kategoriji bez rekvizita osvojila je 8. mjesto.

Na Međunarodnom turniru “Mikulas Kupa 2016” u Budimpešti u B programu sudjelovala je Lana Malčec, 2009.godište, koja je u kategoriji bez rekvizita osvojila 5. mjesto i Lara Pleše u A programu, 2002. godište, osvojivši 5. mjesto u višeboju i 3. mjesto u finalu.

Sudjelovanjem na ova dva turnira, na kojima su Piruete u vrlo jakoj konkurencije ostvarile odlične rezultate, završila je još jedna uspješna natjecateljska sezona KRG “Pirueta”.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Facebook)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12606″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]