Sveti Nikola darivao male Čačinčane

Općina Čačinci i ove godine nije zaboravila najmlađe stanovnike mjesta pa je tako Sveti Nikola zaštitnik pomoraca, trgovaca i djece darivao male Čačinčane. Tradicionalno darivanje djece povodom Svetog Nikole održalo se u utorak, 6. prosinca u Domu kulture u Čačincima.

Dolazak Sv. Nikole sa punom vrećom darova na leđima i njegovog pratioca Krampusa izmamio je djeci osmijeh na lice. Također Kazališna družina “Putujuće kazalište” iz Osijeka predstavila se sa predstavom “Audicija za sv.Nikolu” i oduševila najmlađe. Uz darivanje, organizirano je fotografiranje sa sv.Nikolom za svu djecu. (www.icv.hr; am)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12560″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]