U Čađavici potpisan Sporazum o sufinanciranju rada hitne medicinske pomoći za 2017. godinu

U prostorijama Općine Čađavica potpisan je Sporazum o sufinanciranju rada hitne medicinske pomoći za ovu godinu.   Sporazum je, u nazočnosti ravnateljice Opće bolnice Virovitica Mirjane Peček i ravnatelja Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Igora Fazekaša, potpisao načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević i ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije Marijana Banjavčić. Također, na sastanku se razgovaralo o modelu sufinanciranju rada liječnika opće prakse u Čađavici za što je u Proračunu Općine za 2017. godinu izdvojeno 25 tisuća kuna, a jedna od tema bila je i izgradnja nove ambulante. Još prošle godine je dogovoreno da će u izgradnju nove ambulante ići Dom zdravlja, Virovitičko-podravska županija i Općina Čađavica. Općina je osigurala parcelu na kojoj će se graditi, riješeni su imovinsko pravni odnosi te je nova ambulanta trenutačno u fazi projektiranja. Po dobivanju građevinske dozvole, najvjerojatnije u proljeće, krenut će se sa gradnjom.

Sastanku su nazočili i predsjednik Općinskog vijeća Josip Piskač te pročelnik Jedinstvenog Općine Čađavica Danijel Jozić.

(www.icv.hr, mb; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12731″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]