FOTO: Gotovo pola metra snijega na orahovačkom području

Snijeg koji je zabijelio gotovo cijelu Hrvatsku, neumorno pada i dalje i na orahovačkom području. Prema nekim meteorološkim web stranicama snijeg je na orahovačkom području dosegao i blizu 50 cm. Iz Nadcestarije Orahovice saznajemo kako su sve ceste prohodne pa i ona Orahovica-Kutjevo.

Djelatnici Nadcestarije Orahovica stalno su na terenu, non-stop se čiste prometnice, a isto tako djelatnici Komunalnog poduzeća ”Papuk” Orahovice od noći prije gotovo da ne izlaze iz strojeva koji čiste gradske ulice. Snijeg je najavljen do četvrtka. (www.icv.hr; vg)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12755″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]