Ivica Kirin kandidat za gradonačelnika Virovitice i u novom mandatu

Čestitavši kandidatu za župana Virovitičko-podravske županije Igoru Androviću tijekom konferencije za novinare koja je održana u prostorijama HDZ-a u Virovitici, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, gradonačelnik Ivica Kirin spomenuo je da je u kandidacijskom postupku za gradonačelnika Virovitice prošao kao kandidat te na taj način demantirao neke špekulacije koje se najčešće prije parlamentarnih izbora pričaju po kuloarima. Kirin je istaknuo da je na nedavno održanoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a Igor Andrović jednoglasno predložen kao kandidat za župana, a on kao kandidat za gradonačelnika Virovitice.

– Smatram da ćemo zajedno s gradonačelnicima naših gradova, kao i načelnicima naših općina biti jak tim koji će naše gradove i našu županiju voditi u bolje sutra – rekao je Ivica Kirin.

MG 1229Tom prigodom Ivica Kirin zahvalio je Županijskom i Gradskom odboru HDZ-a na odabiru njega kao kandidata za gradonačelnika i u idućem mandatu, istaknuvši kako će u tom slučaju zajedno sa svojim suradnicima nastojati da grad Virovitica nastavi s uspješnim razvojem i kao takav zauzme svoje mjesto kao uređen i razvijen europski grad. (www.icv.hr; bs; foto: Matija R.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content