Ljumy i prijatelji seinorski pobjednici malonogometnog turnira u Slatini

Zimski malonogometni turnir u Slatini završio je u subotu, 14. siječnja. Turnir već dvadesetu godinu organizira Hrvački klub Slatina, a i ove je godine okupio stotine nogometaša svih uzrasta iz Slatine i šire okolice. Sportska dvorana Srednje škole Marka Marulića bila je od 26. prosinca 2016. godine omiljeno mjesto brojne publike koja je sportskim navijanjem bodrila svoje izabranike.

Najzanimljivija utakmica bila je finale seniora u kojem su se ove godine sastali Prijašin Mars napada, kojima je to već peto finale, ali su uvijek bili drugi, i Ljumy i prijatelji koji su osvojili prvo mjesto rezultatom 3:1. Najuspješnijoj ekipi medalje i pehar uručio je gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš. Posebna priznanja uručena su najboljem strijelcu Milanu Prliću, najboljem golmanu Dinu Radonjiću i najboljem igraču Nebojši Karamarkoviću.

Medalje drugoplasiranoj ekipi Prijašina, kao i trećeplasiranoj ekipi Žali Bože, medalje su uručili predstavnici Hrvačkog kluba Slatin Filip Grahovac i Mario Petrak.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12742″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]