Održana prisega za suce porotnike Općinskog suda u Virovitici

U Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije održano je svečano polaganje prisege novoimenovanih sudaca porotnika Općinskog suda u Virovitici te sudaca porotnika za mladež virovitičkog Općinskog suda. Porotnici su, između ostalog, prisegnuli pred predsjednikom i tajnikom Županijske skupštine VPŽ Josipom Novogradecom i Ivanom Horvatom. Suce porotnike je, na prijedlog općinskih i gradskih vijeća izabrala Županijska skupština VPŽ.

Suci porotnici Općinskog suda u Virovitici su: Zvonimir Kasumović iz Virovitice, Štefica Vuković iz Virovitice, Marija Oklopčić iz Virovitice, Slavica Šmolc iz Virovitice, Sanda Štrković iz Virovitice, Snježana Kovačević iz Virovitice, Anđa Oljačić iz Suhopolja, Mirjana Ivanešić iz Špišić Bukovice, Zoran Stošić iz Orahovice, Vlatka Hrčan iz Orahovice, Sonja Gluvaković iz Orahovice, Ivana Buneta Šarko iz Čačinaca.

Suci porotnici za mladež Općinskog suda u Virovitici su: Melita Majurec iz Virovitice, Tomislav Kakša iz Virovitice, Anto Zubak iz Virovitice, Maja Škraba iz Orahovice, Ružica Sertić iz Orahovice, Martina Šulentić iz Orahovice, Marko Bošnjak iz Orahovice.

(www.vpz.hr, Fotografije: Ivan Šemper)

porotnici

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content