Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte Spokoj, Zločinački um i Tarzan 3D

Ovog vikenda u Kinu Park u Virovitici očekuju vas projekcije:

Spokoj – 27. siječnja – 19h

B1 Solace HRKako bi uhvatili zloglasnog serijskog ubojicu, FBI zatraži pomoć vidovnjaka koji bi im pomogao u lovu na tog iznimno opasnoga čovjeka. Ovo je triler koji će vas u napetom iščekivanju držati do samoga kraja!

Zločinački um – 28. siječnja – 19h

B1 Criminal HR FINALRadnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorjelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (Kevin Costner) usađuju sjećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA-inog agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će spriječiti katastrofu svjetskih razmjera.Priča je to o pravom čovjeku u krivom tijelu.Osim Costnera i Reynoldsa u filmu izraelskog redatelja Ariela Vromena pojavljuju se i Tommy Lee Jones, Gary Oldman, Gal Gadot, Alice Eve te Antje Traue.

Tarzan – 29. siječnja – 17h

TARZAN B1 HR one sheet

Ova vizualno zapanjujuća animirana akcijska avantura donosi malo drugačiju verziju klasika Edgara Rice Burroughsa –  Tarzan i njegov svijet suočiti će se s prijetnjom predsjednika velike kompanije koji je tu istu kompaniju preuzeo od Tarzanovih roditelja nakon njihove pogibije u avionskoj nesreći. Uz pomoć Jane koja se zalaže za očuvanje afričke džungle, Tarzan će u borbi za svoj sadašnji dom otkriti svijet kome je nekoć i sam pripadao.

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije.

Cijena karte je 10 kuna. (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content