I-TEAM: Održavanje četki i češljeva

U današnje doba postoji mnoštvo proizvoda koji su od velike pomoći za oblikovanje kose. Najupotrebljiviji preparati su češljevi i četke. On će vašoj kosi pružiti lijep i njegovan izgled, pomoći vam kod oblikovanja raznih frizura itd. A da bi oni uvijek davali iste rezultate, treba ih redovito održavati, tj. prati.
S četke i češlja najprije trebate pomoću drugog češlja skinuti ostatke kose, a nakon toga ih oprati. Natopite češljeve i četke u mlakoj vodi u koju ste stavili žlicu amonijaka ili Cetavlona koji se koristi u salonima i ostavite ih u dobivenoj otopini oko 20 minuta. Sa četki ostatke naslaga očistite čačkalicom, a sa češljeva ostatke nečistoće možete ukloniti pomoću štapića za uši. Nakon čišćenja četke i češljeve isperite pod mlazom vode.
kent hrvatska kvalitetne cetke
Četke su osnovna pomagala koja pomažu oblikovati našu kosu, a koriste se od davnina. Rade se od raznih materijala. Četke mogu pridonijeti zdravlju vaše kose. Potiču krvotok u vlasištu te uklanjaju stanice kože i mrtve vlasi. Najbolji su češljevi koji nemaju oštre zupce i oni s koso umjerenim zupcima. Izbjegavajte kupnju plastičnih češljeva koji su proizvedeni u kalupima jer nemaju pravilan oblik i mogu oštetiti kosu.
Dragi naši čitatelji, s ovim tekstom se opraštamo od vas i idemo zajedno u nove pobjede u novoj 2017. godini.

VAŠ I-TEAM

(www.icv.hr,iv)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content