Veliko slavlje Jelene Rozge na predstavljanju albuma “Moderna žena”

Sinoć je u poznatom zagrebačkom klubu Johann Franck Jelena Rozga predstavila aktualni studijski album „Moderna žena“, najprodavaniji domaći album već peti tjedan zaredom. Dvostruko izdanje s Jeleninim hitovima nastalim u posljednjih nekoliko godina te novim pjesmama publika je dočekala s oduševljenjem, a hit singlovi “Pismo-glava” i “Moderna žena” koje prate i milijunski pregledi na YouTubu, pokazali su koliko je Jelena Rozga omiljena.

“Zaista sam sretna zbog ovakvog uspjeha mog novog albuma. Toliko je prekrasnih pjesama na njemu, onih koje su već objavljene i onih koje je publika sama otkrila. I sama sam bila nestrpljiva kad će biti objavljen, ali s druge strane htjela sam da bude sve kako treba, ne na brzinu. Ova večer je posebna za mene, tu su svi moji prijatelji i pamtit ću je zauvijek”, rekla je Jelena.

Jelenin treći studijski album došle su podržati brojne kolege i suradnici, bračni i autorski par Vjekoslava i Tonči Huljić s kćeri Hanom, Stjepan Hauser, Jole, Miroslav Ćiro Blažević, glumica Katarina Baban, Tomislav Mrduljaš, Pero Kozomara, dizajnerski dvojac ELFS, Boris Banović, Dalibor Petko i mnogi drugi. Veliko slavlje nisu propustile ni Danijela Martinović i Andrea Šušnjara, nekadašnja i sadašnja pjevačica Magazina, koje su tijekom večeri s Jelenom otpjevale neke od Magazinovih velikih hitova.

Okupljeno mnoštvo tako je prvi put čulo izvedbu Danijelinog hita “Neka mi ne svane” u besprijekornoj izvedbi Danijele i Jelene. Jelena je otpjevala i gotovo sve nove pjesme s albuma: “Moderna žena”, “Pismo-glava”, “Svjetla neona”, “Žileti”, “Ne pijem, ne pušim” uz svesrdnu podršku svojih kolega. Iako je predstavljanje albuma zamišljeno kao mini koncert, Jelena i njene kolege potrudili su se da noć bude nezaboravna pjevajući do jutra brojne hitove Miše Kovača, Doris Dragović te ostalih velikih pjevačkih zvijezda.

Album “Moderna žena” koji se već bliži zlatnoj nakladi, možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=863832

iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1187157019

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B01N7IVMNK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1481882768&sr=8-3&keywords=JELENA+ROZGA

Deezer: http://www.deezer.com/album/14769783

(promo)