Viroexpo 2017: Opremanje sajma počinje početkom veljače

U Virovitici je održan sastanak Organizacijskog odbora 22. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji će se od 24. do 26. veljače, održati u središtu Virovitice, na prostoru kod Visoke škole. Sastankom je predsjedala obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, dok je o organizacijskim pojedinostima nazočne izvijestio direktor Viroexpa, Igor Andrović. Dogovoreno je kako će opremanje sajamskog prostora započeti već početkom veljače kako bi svi izlagači i posjetitelji imali izvrsne uvjete za izlaganje i posjetu. Zemlja partner ovogodišnjeg sajam bit će Republika Češka, a pokroviteljstvo nad jednim od tri najbolja sajma u Hrvatskoj potvrdila su i tri ministarstva i to Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma te Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova.

vsmti menza e1484818874636

– Interes je velik kao i prijašnjih godina te prijave za sajam pristižu svakodnevno. Dogovoreno je da će zemlja partner sajma biti Republika Češka. U skladu s time, kao i svake godine, bit će organiziran Gospodarski forum na kojem će biti predstavljene mogućnosti međusobne suradnje dviju zemalja. Također, u tijeku su i dogovori za program plus koji će se tradicionalno odvijati tijekom sva tri dana trajanja sajmske manifestacije. – rekao je Igor Andrović.

Organizatori i pokrovitelji 22. Viroexpo-a su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo.

(vpz.hr, icv.hr; foto: K. Toplak, M. Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content