Cobri priznanje za najuspješnijeg organizatora karting utrke u 2016. godini, Tomislav Kolec i Ivana Moslavac najaktivniji suci

U Hotelu Westin u Zagrebu održano je proglašenje najuspješnijih u auto i karting sportu HAKS-a za 2016. godinu, gdje je Auto-moto karting klub Cobra iz Virovitice osvojio mnoštvo priznanja i nagrada. Tako je dopredsjednik Cobre Marijan Lukša primio priznanje za najuspješnijeg organizatora karting utrka u 2016. godini. Na prijedlog predsjednika komisije za suce Odbora za karting sport, za najaktivnijeg karting suca u protekloj godini sa najviše odrađenih utrka proglašen je Tomislav Kolec, dok je najaktivniji ženski sudac Ivana Moslavac. Posebna priznanja za klub i suce dodijelio je predsjednik HAKS-a Matko Bolanča.
Pojedinačne nagrade za viceprvaka Hrvatske i trećeplasiranog u klasi Kz2 te trećeplasiranog u klasi Rotax senior uručene su Marku Kranjčecu, Marku Dragišiću te Samuelu Brozoviću. Veliko je to priznanje za AMKK Cobru iz Virovitice koja raspolaže s najvećim sportskim kompleksom u Virovitici, kartodromom na bivšoj vojarni, te cijeloj Upravi kluba na čelu s predsjednikom Marijom Moslavcem, a ovo je ujedno i najbolji uvod početka godine u kojoj klub slavi svoj prvi veliki jubilej, 10 godina postojanja na karting sceni u Hrvatskoj. (www.icv.hr, vle; Fotografija: mm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content