FOTO: Radovi na Studentskom domu u Virovitici teku prema planu

Posjetili smo u utorak gradilište budućeg Studentskog doma u Virovitici koji se gradi na prostoru bivše virovitičke vojarne, iz Visoku školu.

Trenutno se radi na postavljanju izolacije i limenog krova, pvc stolarije, te se obavljaju unutarnji i električni radovi. Nakon toga će se početi s vanjskom izolacijom i fasadom te uređenjem okoliša.

Nositelj ovog projekta je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Investicija je vrijedna 16.600.000,00 kn.

Realizacijom ovog projekta Virovitica će dobiti studentski kompleks koji čine Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, studentski restoran i caffe bar “Škola” te studentski dom. (www.icv.hr; vpz.hr; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12894″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]