U Gornjem Miholjcu povodom Valentinova održan Streljački turnir parova

Streljački klub Miholjac organizirao je po prvi puta povodom Valentinova muško-ženski Turnir parova u Gornjem Miholjcu. U natjecanju u gađanju zračnom puškom sudjelovalo je 12 strijelaca podijeljenih u dvije kategorije.

U kategoriji Mladi parovi s 283 kruga prvi su bili Anja Beneš i Antonio Kovačević, medalje za drugo mjesto osvojili su Gabrijela Gerenčir i Vedran Demeter s 274 kruga, dok su treći bili Ana Sejkora i Leon Petak s 271 krugom.

U kategoriji Stariji parovi uvjerljivo najbolji bili su Manuela Sejkora i Alen Viljevac s 302 kruga, slijede ih na pristojnoj udaljenosti bračni par Kolinger, Draženka i Željko, s 250 krugova, dok su sigurnih 217 krugova napravili Marina Gerenčir i Franjo Demeter. Medalje i cvijeće djevojkama i ženama uručio je Josip Kovačić, predsjednik Streljačkog kluba Miholjac.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12902″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]