Iza Društva za sport i rekreaciju Podgorje još jedna upješna godina

Društvo za sport i rekreaciju Podgorje održalo je redovnu godišnju skupštinu na kojoj je predsjednica Helena Bukvić podnijela izvješće o radu u protekloj godini te predložila plan rada za 2017. godinu. Članovi Društva redovni su sudionici “Igara starih seoskih sportova” koje se održavaju povodom “Rokova”, ali i neprekidno sudjeluje na “Hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu” još od 1998. godine, te je jedna od rijetkih udruga na državnoj razini koja se tim neprekidnim nizom može pohvaliti.

Njihov dobar rad prepoznao je Hrvatski savez sportske rekreacije koji im je za 2014. godinu uručio godišnju nagradu, medalju “Mirko Relac”, za razvoj sportske rekreacije “Sport za sve”.
Ove godine ovo će Društvo biti domaćin Županijskog festivala sportske rekreacije na selu.

Uz gradonačelnika Virovitice Ivicu Kirina i pročelnika Upravnog odjela društvenih djelatnosti Alena Bjelicu, dobar rad Društvu u budućem razdoblju uputili su i predstavnici Udruga za sport i rekreaciju iz Sopja, Vaške i Vukosavljevice.

(www.icv.hr, zc; foto: Zlatko Ciprijanović)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12831″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]