LIJEPE NA VININ NAČIN Kist za rumenilo

Ovo je drugi tjedan za kistiće, stoga ću vam reći nešto više o kistu koji koristimo za nanošenje rumenila.
Mnoge od vas se ne žele zamarati rumenilom, ali teško ćete postići svjež izgled bez njega. Rumenilom možemo mijenjati i konture lica, dakle djevojke OBRATITE PAŽNJU. Kada birate kist, obratite pozornost na sljedeće. Prije svega birajte veliki okrugli kist i po mogućnosti od prave dlake. KIST mora biti “fluffy” iliti jako mekan. Bitno je napomenuti da inače u praksi koristim kistove od prave dlake za suhe stvari kao što su: puderi u prahu ili kamenu, rumenilo, highlighter, sjenila, a sintetičke kistove za tekuće pudere, korektor, razne podloge i slično. Zašto? Zato što kistovi od prave dlake upijaju puno više tekućine pa ćemo ih zamijeniti sintetičkim. Kistom za rumenilo možete nanositi i highlighter (ako se sjećate što je to).
Kao što sam već spomenula u jednom od prijašnjih brojeva, rumenilo nanosimo u potezima, ne točkamo ga po obrazu, jedino ako želite hodati s crvenim ili ružičastim točkama na licu. Ne pretjerujemo ni s nanošenjem boje. Znači, prije nego povučete po licu, kist malo otresitie ili puhnite u njega da višak boje “odleti”.
I na kraju jedan mali trik za svježe lice. Ako se nemate u planu našminkati, a želite postići lijepo lice, nanesite svijetlo ružičasto rumenilo na obraze, vrh nosa i bradu. Toliko od mene za ovaj put. ☺

(www.icv.hr, vm)