Na Međužupanijskom natjecanju prodavača, Josipa Smolčić najbolja

Nakon provedenih školskih natjecanja najbolji učenici prodavači iz Industrijsko obrtničke škole Slatina, Strukovne škole Virovitica, Ekonomske birotehničke škole Slavonski Brod, Ekonomske škole Požega i Industrijsko obrtničke škole Nova Gradiška natjecali su se na Međužupanijskom natjecanju prodavača u Slatini. Organizator natjecanja bila je Agencija za strukovno obrazovanje koja je imenovala Povjerenstvo u sastavu Mirna Mikić, predsjednica, iz Požege, Sanela Petrović iz Virovitice i Štefica Ružak iz Slatine. Nastavnik-kupac bila je Ivanka Augustin-Brkić iz Nove Gradiške.
U realizaciji natjecanja sa svojim prostorom pomogli su prodavaonica Amadeus, trgovina dječjih igračaka Maja i samoposluga NTL-a.
Svih 100 bodova osvojila je Josipa Smolčić iz IOŠ Slatina i postala na taj način kandidat za državno natjecanje u Đakovu. Slijede Ana Nikolić, Matea Poplašen, Gabriela Božinović, Veronika Trčka, Julija Brtan i Nikolina Gospočić.
Pobjednike su proglasili i dodjelili priznanja Mirna Mikić, predsjednica povjerenstva i Mladen Graovac, ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Slatina, domaćina ovogodišnjeg natjecanja prodavača.
Za uspjeh učenika zaslužni su i njihovi mentori Ksenija Som, Duško Mandić, Valerija Šprajc, Višnja Menđel-Troha i Kristina Brkić.

(www.icv.hr,žf; Foto:Ž.Felbar)

[g-gallery gid=”395603″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content