Održana konstituirajuća sjednica Foruma mladih SDP-a Voćin

U nedjelju, 19. veljače pred više od pedeset prisutnih u Mjesnom domu Ćeralije održana je konstituirajuća sjednica Foruma mladih općinske organizacije SDP-a Voćin. Sjednicu je otvorio novoizabrani predsjednik Foruma mladih Mario Simonović koji je pozdravio sve prisutne članove foruma, simpatizere i goste. Na sjednici je izabran tajnik Foruma mladih općinske organizacije Voćin, Mario Đorđević.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Županijske organizacije SDP-a Virovitičko – podravske županije, Mate Vukušić, tajnik ŽO Mile Bićanić, član predsjedništva ŽO Vlado Magdić te predsjednik Općinske organizacije SDP-a Voćin, Marjan Đorđević koji je tom prigodom naglasio potrebu jačanja socijaldemokracije na cijelom području općine Voćin kao jedine alternative aktualnoj HDZ-ovoj vlasti. SDP u općini Voćin jedini je korektiv vladajućoj garnituri, samo iz redova SDP-a mogu se čuti konstruktivne kritike prema radu općinskog čelništva a čiji su poslovi zainteresirali i neke istražiteljske institucije Republike Hrvatske. Socijaldemokratska partija, općinska organizacija Voćin, danas je spremna preuzeti odgovornost za kvalitetno, učinkovito i nadasve pošteno vođenje naše općine, zaključio je na kraju izlaganja Đorđević.

16880307 10210868138973709 1317242152 oPredsjednik županijskog SDP-a Mate Vukušić upoznao je prisutne s djelovanjem stranke kroz pripreme za predstojeće lokalne izbore u svibnju mjesecu. Bez obzira na nedavne promjene u stranci na županijskoj razini, SDP spremno ulazi u utrku za načelnike općina, gradonačelnike te za župana, naglasio je. Bez obzira da li u pojedinim sredinama idemo samostalno ili u koaliciji cilj je isti – dobiti povjerenje većine građana što znači i priliku kreirati društveno politička kretanja i doprinijeti pozitivnim promjenama za dobrobit svih. Punih 25 godina mještani Voćina očekuju bolje, vjerovali su silnim obećanjima koja su ostala upravo samo to-obećanja. U ovoj općini vrijeme je za promjene. Vrijeme je za SDP, zaključio je predsjednik županijskih socijaldemokrata. (sdp vpž)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content