Pitomača: Predstavljanje natječaja za “Potporu razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

Općina Pitomača, DRAFT d.o.o. i poljoprivredna Savjetodavna služba organiziraju predstavljanje raspisanog natječaja za tip operacije 6.3.1. ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” koje će se održati u četvrtak 16. veljače, u konferencijskoj sali Općine Pitomače u 18.00 sati.

Na predstavljanje natječaja pozivaju se sve zainteresirane osobe koje se bave poljoprivrednim djelatnostima, osobito nositelji/članovi malih poljoprivrednih gospodarstva, tj. OPG-i, obrti, trgovačka društva, i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivrednih djelatnosti kojim je ukupna ekonomska veličina gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura.

Tom prigodom će se predstaviti prihvatljivi prijavitelji i korisnici, uvjeti i načini provedbe planiranih aktivnosti te ostale specifičnosti samog natječaja.

Natječaj ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. financiran je iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, dok su nadležna provedbena tijela Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

(draft.pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content