Pobjede rukometaša Viro Virovitice i Slatine

U 10. kolu 2.lige istok za rukometaše lider prvenstva Viro Virovitica je pobijedila na domaćem terenu drugu ekipu našičkog Nexea 36:31. Najefikasniji u domaćim redovima su bili Luka Moslavac s devet i Matej Paljar sa osam zgoditaka. Rukometaši Slatine su na domaćem parketu pobijedili posljednjeplasiranu Slaviju iz Starog Petrovog Sela sa 36:21.

Trener Borbaš dao je podjednaku priliku svim raspoloživim igračima u susretu s puno slabijim protivnikom. Budući da su Borovo i Brod odigrali neodlučeno 27:27, na vrhu su se izdvojili Virovitičani s osamnaest i Slatinčani sa šesnaest bodova. U idućem kolu Viro Virovitica putuje Slaviji u Staro Petrovo Selo, dok Slatina ugošćuje Borovo. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12921″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]