Proglašeni najbolji sportaši grada Virovitice u 2016. godini

U bivšem Domu Hrvatske vojske održano je proglašenje najboljih u sportu grada Virovitice za 2016. godinu. Izvršni odbor Športske zajednice grada Virovitice izabrao je najbolje temeljem posebnog Pravilnika i bodovanja o izboru najboljih.

Najboljom seniorskom sportašicom u 2016. godini proglašena je Iva Blažević iz Ženskog rukometnog kluba TVIN Virovitica koji je i najbolja ženska ekipa, a najbolji senior je Maks Luka Šenjug iz Karate kluba Virovitica. Za najbolju mušku seniorsku momčad proglašen je Rukometni klub Viro Virovitica.

U juniorskoj konkurenciji titulu najbolje sportašice odnijela je Sara Malčec iz Karate kluba Virovitica koji je i najbolja ženska juniorska ekipa. Najbolji junior je Antonio Vuković iz Powerlifting kluba Virovitica, dok je najbolja muška juniorska momčad Košarkaški klub Virovitica.

Što se tiče kadeta, najbolja sportašica je Tamara Hudoletnjak iz TVIN Virovitice koji je i najbolja ekipa. U muškoj konkurenciji najbolji sportaš je Karlo Vašarević iz Viro Virovitice koja je i najbolja momčad.

Nagradu za zapažene rezultate i promociju u mlađim uzrasnim kategorijama dobili su dječaci B Viro Virovitice i djevojčice B TVIN Virovitice.

Nagrada za zapažene rezultate i promociju ženske košarke uručena je uzrastu Z-10 Ženskog košarkaškog kluba Virovitica, a nagrada za najmlađu i najperspektivniju momčad u uzrastu U-8 Županijskom nogometnom klubu Virovitica, dok je nagradu za najperspektivniju momčad u uzrastu U-12 dobila Nogometna akademija No limit.

Priznanja za najperspektivnije najmlađe sportaše u pojedinačnom sportu uručena su Lauri i Lovri Eraku iz Karate kluba Virovitica, dok je priznanje za najperspektivnijeg sportaša u stolnom tenisu primio Teo Lorenzo Radović iz Stolnoteniskog kluba Virovitica.

Nagrada Sportske zajednice grada Virovitice dodijeljena je Lei i Niki Kozlinger za promicanje sporta u Virovitici, disciplini višeboj te Marinu Bloudeku za postignute vrhunske rezultate u atletici i promociji atletskog sporta i sporta grada Virovitice diljem Hrvatske i Europe.

Zahvalnica Sportske zajednice grada Virovitice za nesebičan rad i doprinos u sportu za dugogodišnji rad kao sportskom djelatniku, višemandatnom predsjedniku Sportske zajednice uručena je Ivanu Duvnjaku.

MG 4715Nagrade najboljim uručili su pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podavske županije i kandidat za župana Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, pomoćnik glavnog tajnika za lokalni sport Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

[g-gallery gid=”394985″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content