U Tehničkoj školi održana komemoracija za Leonoru Barčan

U naletu vlaka u subotu rano ujutro smrtno je stradala učenica Tehničke škole Virovitica Leonora Barčan. Leonora je rođena 19. listopada 2001. godine u Virovitici. U prvi razred krenula je 2008. godine u osnovnu školu Vladimir Nazor – područnu školu Podgorje.

Nakon toga uslijedila su brojna preseljenja, a od 2011. godine nastavu je pohađala u OŠ August Cesarec u Špišić Bukovici. Bila je odlična učenica, uvijek spremna na suradnju, otvorena, vedra i vesela, aktivna u školi i izvan nje. Tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja sudjelovala je na brojnim natjecanjima i smotrama.

Ove školske godine upisala se u prvi razred Tehničke škole Virovitica smjer medicinska sestra/tehničar opće njege. U svega par mjeseci boravka u našoj školi, Leonora je pokazala koliko je marljiva te je nastavila nizati uspjehe. Bila je omiljena i u svom kraju, bila je član DVD-a Špišić Bukovica, plesala je u kulturno-umjetničkom društvu „Sloga“ Šp. Bukovica te tenirala u lokalnom rukometnom klubu.

Bila je lijepa, dobra, pametna i vrijedna. Imala je puno dobrih osobina po kojima će je pamtiti njeni kolege, prijatelji, profesori… Imala je velike planove za budućnost, velike snove, koji su na žalost prerano prekinuti. Bila nam je čast što smo je poznavali i što je bar kratko vrijeme bila dio naših života. (www.icv.hr; Tehnička škola Virovitica)

leonora barcan komemoracija

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content